Een vertrouwd content management systeem op maat

CMS

Een content management systeem (CMS) automatiseert voor u het proces van het beheren, presenteren en publiceren van content voor internet- en intranetsites. Netklaar richt zich voornamelijk op het ontwikkelen en bouwen van content management systemen voor internetsites. Deze systemen zijn gebaseerd op bekende pakketten als TYPO3, die Netklaar op maat aanpast aan uw wensen.

Het belangrijkste kenmerk van een CMS is dat deze een scheiding aanbrengt tussen de content zelf en de presentatie ervan. De vormgeving en structuur van een site en de presentatie van tekst, plaatjes en filmpjes staan in een CMS vanaf de bouw van de site vastgelegd in stramienen en sjablonen.

Het beheer van de site bestaat daarna alleen nog uit het toevoegen, wijzigen of verwijderen van de content. Het CMS zorgt ervoor dat de content automatisch op de juiste plaats en in de juiste vorm op de site wordt gepubliceerd.

Deze scheiding tussen inhoud en vormgeving heeft veel voordelen. Zo zijn de vormgeving en structuur van de site onveranderlijk, wie er ook wijzigingen in de content aanbrengt. Andersom blijft de content ongewijzigd wanneer de site van een nieuw uiterlijk wordt voorzien.

Iets voor jou? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking »

Klik hier om in te loggen op de
beveiligde mailserver van Netklaar »

SEO

S.E.O. betekent Search Engine Optimisation, ofwel zoekmachine optimalisatie. Het gaat om de techniek die ervoor zorgt dat content op websites goed vindbaar is door zoekmachines. Lees meer over wat Netklaar doet om uw website makkelijk vindbaar te maken door zoekmachines »