Netklaar werkt met experts aan de beste websites: eenvoudig te navigeren, makkelijk te onderhouden

Diensten

Netklaar levert al ruim tien jaar internetdiensten aan bedrijven en instellingen. We ontwikkelen en bouwen dynamische websites, content management systemen en we verzorgen databasehostingwebhosting en domeinregistraties. Netklaar maakt gebruik van pakketten als TYPO3, WordPress, Filemaker, MySQL, PHP, Lasso en Perl.

Een dynamische site bestaat uit HTML-pagina's, die hun inhoud halen uit een database. De teksten, plaatjes en filmpjes op zulke sites kunt u op elk moment online aanpassen, via het content management systeem. Zo houdt u uw site  eenvoudig up-to-date en blijft de content actueel.

Netklaar werkt bij het ontwikkelen van deze producten nauw samen met gespecialiseerde bedrijven. Stuk voor stuk zijn het experts in hun vakgebied met een gedegen staat van dienst. Hiernaast staan enkele van deze partners met links naar hun sites.

Om voor u een site te kunnen bouwen met optimale functionaliteit, brengt Netklaar eerst alle wensen in kaart. Van het communicatiedoel en de 'look and feel' van de site, tot de structuur en de kleur van het lettertype.

Vervolgens ontwikkelt Netklaar, samen met een of meer partners, een voorlopig ontwerp van uw site. Na uw goedkeuring van dit voorstel integreren we de verschillende onderdelen en krijgt uw website z'n uiteindelijke vorm.

Iets voor jou? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking »

Klik hier om in te loggen op de
beveiligde mailserver van Netklaar »

FRENZ

FRENZ is gespecialiseerd in illustraties en flash-animaties. De computer-bewerkte illustraties zijn duidelijker dan foto's, simpel en toch dynamisch. De animaties van FRENZ zijn geschikt voor educatieve doeleinden, maar ook bedrijfslogo's en pictogrammen, fashion, kunst, humor... Eigenlijk alles waar foto's te veel laten zien en tekeningen te weinig. Lees meer over FRENZ »

Van Eeghen Tekst

Tekstschrijver Van Eeghen Tekst schrijft heldere, makkelijk leesbare content voor websites. Het bureau redigeert ook bestaande content. De teksten zijn informatief en to-the-point voor lezers. Tegelijkertijd zijn ze zoekmachine-vriendelijk geschreven voor een optimale positie in de zoekresultaten. Lees meer over Van Eeghen Tekst »

SQZI

Voor een gebruiksvriendelijke navigatie van uw site, brengt SQZI een doeltreffende structuur in kaart. SQZI denkt mee over hoe u uw site aantrekkelijk inricht, zodat bezoekers klanten worden. Lees meer over SQZI »